Deel deze pagina via: Twitter Hyves Facebook LinkedIn MySpace

Amsterdamse Studenten Golf Vereniging Shanky

Wie zijn wij?

Golf is een sport in opkomst, vandaar dat studenten niet achter mogen blijven. A.S.G.V. Shanky is de studenten golfvereniging van Amsterdam en omstreken. Iedereen kan lid worden, ongeacht het niveau van het golfen.
Wij bieden gezelligheid en sportiviteit. Gezelligheid is uiteraard niet weg te slaan bij een studentenvereniging en daarom organiseren wij ook wekelijkse borrels waarin de drankjes zullen vloeien. Sportiviteit is natuurlijk ook belangrijk bij ons en daarom bieden wij golfcursussen, Masterclasses, maandbekers, A.S.G.V. Open en nog veel meer andere golfevenementen aan. 

Lid worden bij A.S.G.V. Shanky kan op meerdere manieren:

  • Inschrijven voor een volledige golfcursus, dit is vooral voor de student die nog geen handicap heeft. Wij bieden een pakket met cursus en theorie-examen, de perfecte weg voor het behalen van handicap 54! Tevens ziet hier een jaar lidmaatschap van A.S.G.V. Shanky bij. 
  • Voor de student die meer uit de sport wil halen en al in het bezit is van minimaal handicap 54, zijn er twee soorten lidmaatschappen.

Wil je meer weten over hoe je lid wordt en welke voordelen hier aan verbonden zijn klik dan hier.

Zowel deelnemers aan de handicap 54 cursus als leden golfen op golfbaan de Hoge Dijk. Deze baan is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto of per fiets. Zie hier een routeplanner

Naast onze lidmaatschappen, is het ook mogelijk om geheel vrijblijvend met de golfsport kennis te maken. Dit kan tijdens onze inlooplessen, deze zullen elke woensdag plaatsvinden. 

Filmpje gemaakt door Maryono Victor Olink - juni 2016

Agenda

Geen items beschikbaar.

A.S.G.V. Open: The Championship

Het A.S.G.V. Open 2016: The Championship zal worden gehouden op 1 oktober 2016 op Golfbaan BurgGolf Purmerend.
Inschrijven gaan via de website!

© 2009-2018 A.S.G.V. Shanky | zoeken | disclaimer | sitemap | contact Volg ons:
powered by